fbpx

Private Offerings With Exceptional Returns

POWER

Catena Power is de concernfinancieringsmaatschappij van Catena Group en tevens een volledige dochter van Catena Group: een Amsterdamse investering maatschappij in duurzame bedrijven en projecten. Als succesvol investeerder en tevens adviseur, heeft Catena Group een grote hoeveelheid aan kennis over het selecteren, structureren, investeren en financieren van duurzame bedrijven en projecten. Meindert Jansberg en David van Ineveld vormen het bestuur van Catena Power. David van Ineveld voert tevens de dagelijkse leiding.

 

In Catena Power wordt de expertise van Catena Group gebundeld om obligaties over de portefeuille van duurzame bedrijven van Catena Group mogelijk te maken voor het Nederlandse publiek. Op deze manier kan Catena Group in haar financieringsbehoefte voorzien en biedt het tevens een mogelijkheid aan het Nederlandse publiek om mee te investeren in de projecten van Catena Group.

 

Catena Power biedt met gepaste trots hoogwaardige obligaties aan met een helder risicoprofiel en een gezond rendement aan het Nederlandse publiek waarbij de transactiekosten minimaal zijn en al kan worden deelgenomen vanaf 250 euro. Op deze manier zorgt Catena Power ervoor dat het Nederlandse publiek mee kan delen in de kracht van Catena en kan profiteren van de ontwikkelingen binnen de energie transitie. Samen investeren in een duurzame toekomst. Dat is Catena Power!