fbpx

Hoe werkt het?

Meedoen is eenvoudig! Duurzame obligaties koopt u via iDeal op ons geavanceerde platform op de website. Via de website kunt u kosteloos een account aanmaken. Op dit account dient u uzelf te verifiëren. Het verificatieproces gaat via iDin (meer informatie vindt u hier) en vervolgens zal via een € 0,01 betaling doormiddel van iDeal uw bankrekening aan uw account gekoppeld worden.

 

Bij aanmelding op ons platform zal automatisch een obligatie rekening worden aangemaakt. Op deze rekening administreren wij met behulp van tokens het aantal obligaties die u heeft gekocht. Zo weten wij exact hoeveel obligaties u heeft verworven en hoeveel rente en aflossing u op uw bankrekening dient te ontvangen.

 

Het opzetten uw account duurt niet langer dan enkele minuten. Nadat u uw account heeft opgezet kunt u direct obligaties kopen. Kies de obligatie die u wenst te kopen. Vul het aantal obligaties in en betaal vervolgens met iDeal.

 

Doormiddel van de tokens houdt Catena Power de boekhouding op efficiënte en betrouwbare wijze op orde en voldoen wij aan alle wetgeving. Uw rente en aflossing ontvangt u dus niet in tokens maar gewoon in euro’s op uw bankrekening!

 

Alle bijbehorende documenten over de obligatie-uitgifte zijn te vinden in de dataroom op het investor portal. De dataroom vindt u rechtsboven in het menu van het investor portal onder het kopje ‘Documenten’. Hier vindt u alle belangrijke informatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Geïnteresseerd? Meld u vandaag nog aan!

Meedoen in 3 stappen