fbpx

Catena Group

Catena Group is een Amsterdamse duurzaamheid investeerder met een focus op de energie transitie. Denk hierbij aan investeringen in zon en wind projecten, maar bijvoorbeeld ook aan slimme LED-installaties in de industrie of warmte netten. Catena Group is actief in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Catena Investments is de werkmaatschappij van Catena Group en daarmee ook tevens het gezicht van de investeringsmaatschappij. Naast het ontwikkelen en managen van de portefeuille van Catena Group, biedt Catena Investments ook advies diensten op het gebied van Corporate Finance en Investment Management aan. Meer informatie over Catena Investments vindt u op https://catenainvestments.com. In de onderstaande organogram leert u meer over de structuur en de verschillende entiteiten binnen Catena Group.

 

Catena Ventures is de dochter waaronder de verschillende ventures en deelnemingen van Catena Group hangen. Catena Investments is -zoals eerder beschreven- de Capital Advisory en Investment Management organisatie van Catena Group waarbij de expertise van Catena Group wordt ingezet bij zowel private als publieke partijen. Catena Power is de organisatie die duurzame obligaties uitgeeft en deze aanbiedt aan het Nederlandse publiek. De gelden die Catena Power ophaalt middels het uitgeven van obligaties worden via Catena Ventures doorgestort naar de bedrijven waarvoor de obligatie is uitgegeven.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen of contact met ons opnemen via het contact formulier.

Organogram